Privatlivspolitik for BigBoss Inc. (herunder kaldet BB)

 

GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter BB’s website, indsamler og behandler BB en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du foretager køb via hjemmesiden.

BB indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse som kunde eller ved køb.

SIKKERHED
BB behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

BB har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som er mest relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at svare på dine henvendelser. Herudover anvender BB oplysningerne til at optimere hjemmesidens services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og BB sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
BB benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på BB’s vegne, og de må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. BB anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, BB behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@bigbossinc.dk. Hvis du vil klage over BB’s behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at BB skal behandle dine personoplysninger, eller at BB skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende BB en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

ANSVARLIG UDGIVER
Websitet ejes og publiceres af:

BigBoss Inc.
Balle Bygade 43
8600 Silkeborg