KONTAKT

KONTAKT OS OG BLIV “BIG BOSS” I DINE EGNE BOLIGPROJEKTER

BigBoss Inc.’s mission er at hjælpe danske boligejere, der brænder for at forbedre og udvikle deres boliger via små og store projekter. Vores ambition er, at du skal føle glæden ved at være medbestemmende og -arbejdende, idet du kommer i kontrol og tager styringen over dine egne projekter – bliver din egen “Big Boss”!

GIV OS EN UDFORDRING!
Du er mere end velkommen til at  komme til os med dine specifikke problemstillinger og kreative ønsker, som vi så kan hjælpe dig med at finde fantastiske løsninger på. Brug evt. vores idéformular til at få feedback på dit projekt.

ERFARING OG KREATIVITET
BigBoss Inc. stiller sig til rådighed med mere end 30 års erfaring inden for håndværk og salg. Vi ser hurtigt potentialet i dine projekter og er idérige på tiltag, som kan gavne din bygge- eller renoveringsproces.

2 + 4 =

KORT OM TOM, ILDSJÆLEN BAG BIGBOSS INC.

Jeg hedder Tom Bjørnholt Winding-Andersen og er uddannet møbelsnedker. Jeg har 30 års erfaring med drift af virksomhed, herunder ledelse. Mit udgangspunkt har altid været mennesket og dernæst arbejdsopgaven for den enkelte.

HÅNDVÆRKSFAGLIG BREDDE OG ERFARING
Jeg har detaljeret erfaring med fleste håndværk. Hænderne er skruet rigtigt på, og i tidens løb er jeg blandt venner og bekendte blevet kendt som “ham, der kan fikse alting”, og jeg har altid nydt at kunne hjælpe folk. Gennem 20 år har jeg været selvstændig med inventar og ombygninger, tilbygninger og indretning af boliger.

LEDER- OG UDVIKLINGSEVNER
Via mit arbejde som ansvarlig leder har jeg blandt andet beskæftiget mig med udvikling, drift, optimering og ikke mindst medarbejder- og kundepleje. Baseret på fælles fremdrift i et roligt – men altid fremsynet og friskt – tempo skaber jeg gode resultater i et behageligt arbejdsmiljø.

 

DEN INDRE DRIVKRAFT
Glæden ved at skabe noget med hænder og hjerne har jeg som en indre kraft, der har drevet mig til at dygtiggøre mig inden for nye håndværksmæssige områder, og gejsten og fascinationen er ikke blevet mindre med alderen.

BIGBOSS INC.
Da jeg nærmede mig de 50 år, følte jeg, at tiden var inde til at realisere en længe ulmende og voksende idé, nemlig konceptet/virksomheden BigBoss Inc. og for alvor få foden under eget bord – blive min egen “Big Boss”!

HVORFOR “BIG BOSS”?
Jeg vil hjælpe danske boligejere, der brænder for at forbedre og udvikle deres boliger via små og store projekter. De skal, som jeg selv, føle den dybe glæde ved at være medbestemmende og -arbejdende, idet de tager springet, kommer i kontrol og tager styringen over deres eget liv og egne projekter – bliver deres egen “Big Boss”!

SAMARBEJDE MED KUNDERNE
Det er en væsentlig ambition for mig, at mine kunder skal kunne komme til mig med deres specifikke problemstillinger og kreative ønsker, som jeg så kan hjælpe dem med at finde fantastiske løsninger på.

BIGBOSS INC. FIRMAFACTS

FIRMAOPLYSNINGER
BigBossInc.dk
Tom Bjørnholt Winding-Andersen
Gødvad Bakke 34, 8600 Silkeborg

​T: +45 26 70 14 14
E: kontakt@bigbossinc.dk
W: bigbossinc.dk

CVR: DK 17264184

ONLINE
Følg BigBoss Inc. på LinkedIn, facebook, Instagram og YouTube

BANK
Nordea Bank, Silkeborg
Reg. nr. 2477, kontonr. 9032649367

Få mere boligpower med vores nyhedsmails

Tilmeld dig mailinglisten og få inspiration til dine boligprojekter!

Tak for din tilmelding til vores nyhedsmails!