Handelsbetingelser

 

Virksomhedsoplysninger

BigBoss Inc. (herunder kaldet BB)
Balle Bygade 43
8600 Silkeborg
CVR nr. DK 17264184
Tlf. +45 26 70 14 14
Mail: kontakt@bigbossinc.dk

 

Sådan bruger du webshoppen

Vi tilbyder to muligheder for inventarhack, nemlig uden eller med afhentning af dine gamle fronter.

UDEN AFHENTNING

 • Allerførst åbner du vores webshop. Derefter går du gennem de nummererede trin i topmenuen og vælger type, farve og mål på de ønskede fronter og tilbehør. Det hele lægger du i kurven.
 • Eventuelle rettelser og tilføjelser kan du beskrive i shoppen eller sende som email eller sms. Vi hjælper dig med alle de spørgsmål, du måtte have undervejs på mail eller telefon.
 • Vælg nu i chekout ‘Uden afhentning af mine gamle fronter’ og tryk på ‘Anmod om et godt tilbud her’.
 • Nu laver vi en grundig gennemgang af dine ønsker og mailer dig hurtigt et tilbud, som du godkender i shoppen via dit unikke link til nem betaling.
 • Straks efter, at du har gennemgået og godkendt tilbudet, starter vi produktionen af din ordre.
 • Dit nye danskproducerede toplækre inventarhack leveres allerede efter 4 til 6 uger.

MED AFHENTNING

 • Allerførst åbner du vores webshop, hvor du via trin 1) i topmenuen vælger ønsket type og farve på dine nye fronter og lægger dem i kurven. Derefter går du til checkout, vælger ‘Med afhentning af mine gamle fronter’ og trykker på ‘Anmod om et godt tilbud her’.
 • Nu afmonterer du fronter og tilbehør og stiller dem udenfor i tørvejr til afhentning på den dag, vi aftaler.
 • Eventuelle rettelser og tilføjelser kan du beskrive på en vedlagt seddel, maile til os eller simpelthen skrive og tegne direkte på den enkelte front.
 • Vi hjælper dig med alle de spørgsmål, du måtte have undervejs på mail eller telefon.
 • Når vi har afhentet dine gamle fronter, laver vi en opmåling og gennemgår grundigt dine ønsker. Herefter modtager du et godt tilbud, som du godkender i shoppen via dit unikke link til nem betaling.
 • Straks efter, at du har godkendt tilbudet, starter produktionen af din ordre.
 • Ønsker du tilbud, inden vi afhenter dine fronter, skal du vælge mål på de enkelte emner i shoppen.
 • Dit nye danskproducerede toplækre inventarhack leveres allerede efter 4 til 6 uger.

Har du spørgsmål til bestillingen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte BB på telefon +45 26 70 14 14 eller på kontakt@bigbossinc.dk.

Alle priser er inkl. moms.

 

Privatlivspolitik

Ved enhver handel her på siden gælder BB’s privatlivspolitik, som du kan gennemse her.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler lagervarer på bigbossinc.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Der er ingen fortrydelsesret på kundetilpassede bestillingsvarer eller tilbud accepteret via dit unikke betalingslink.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give BB besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via kontakt@bigbossinc.dk,som herefter vil godkende din ret til returnering via mail. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give BB tydelig besked om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til BB uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Den fulde købssum kan kun tilbagebetales, hvis varen tilbagesendes ubrugt eller brugt på tilsvarende måde, som det vil være muligt i en fysisk butik. Muligheden for at få den fulde købesum retur bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer BB alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som BB tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor BB har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. BB gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

BB kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Den eneste omkostning, du har, når du fortryder et køb, er evt. omkostning ved at få varen tilsendt samt omkostningen ved at sende varen retur til BB.

Hvis du fortryder købet, henviser BB returadressen(erne) for de enkelte varer, da disse kan være tilsendt direkte fra leverandører, hvis ingen anvisning i BB accept af returneringen, bedes varen sendt til:

BigBoss Inc.
Balle Bygade 43
8600 Silkeborg

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
BB vil anvise samtlige nødvendige informationer, der er nødvendige for din returnering, i den mail, du modtager ved din henvendelse for returnering. Bemærk! BB modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN
Når du handler på bigbossinc.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. BB er meget omhyggelig med at sikre korrekt håndtering af din ordre og at tjekke, at varen ikke har fejl eller mangler. Skulle du modtage en vare, der er reklamationsberettiget, beklager BB meget og beder dig tage kontakt på telefon +45 26 70 14 14.

Når der er fejl ved en vare, kan du enten få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation og selvfølgelig som minimum iht. købeloven. BB kan til enhver tid vælge billigste metode til reparation eller ombytning, så længe det ikke forringer produktet, selvom det måtte forlænge leveringstiden for udbedring eller ombytning. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd. Misligholdes en vare, vil den ikke være dækket af reklamationsretten. Fragtskader skal altid dokumenteres med billeder af skade på emballagen før udpakning af varen.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

REFUSION AF RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer BB dine (rimelige) fragtomkostninger helt eller delvis. Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og at få en kvittering for afsendelse, så BB kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen skal sendes til:

BigBoss Inc.
Balle Bygade 43
8600 Silkeborg

Bemærk! BB modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.